StoryEditorOCM
Crna kronikaPOTRESNI DETALJI

Poznati su novi detalji o tragičnoj priči četverogodišnjeg dječaka koji je preživio slijetanje automobila u rijeku: ‘Proveo je tri sata u slupanom automobilu s vodom do grla...‘

Piše Kronika SD
13. listopada 2022. - 16:37

Prošao je peti dan potrage za tijelom dječaka koji je nestao u petak navečer, kada je automobil s 27-godišnjom Jelenom Vukotić i njezino troje djece sletio u Kanjon Tare u Crnoj gori, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, automobil je iz, za sada neutvrđenih razloga, sletio u kanjon te je majka troje djece poginula na licu mjesta. Četverogodišnji dječak je nakon tri sata provedenih u slupanom automobilu u vodi do grla pronađen i hospitaliziran. Tijelo djevojčice je nakon dva dana pronađeno tri kilometra od mjesta nesreće, a za trećim djetetom, dvogodišnjim dječakom, već pet dana traga se bezuspješno.

- Današnje ronjenje završilo je bez rezultata. Ronioci su izronili prije pola sata, a danas su prešli 14 kilometara. Voda je hladna, ali je vidljivost dobra i bolja nego jučer. Ovo što rade naši ronioci tragajući peti dan nije ništa novo i neuobičajeno ako se sjetimo da su tragali za utopljenima i po 30 dana. Radi se o djetetu od dvije godine nestalom u rijeci koja je brza i opasna i za one koji rone po njezinom dnu i u bukovima - rekao je direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela, Veselin Vesko Mijajlović.

 -Kada bi držali prst u vodi 5 sati ne bi bilo ugodno, a ronioci najbolje znaju kako im je. Imaju čvrstu volju i spremni su nastaviti sutra. Nadamo se da ćemo brata malog četverogodišnjeg junaka koji je preživio skoro tri sata u hladnoj rijeci stojeći u vodi do grla u slupanom vozilu, pronaći, iznio je Mijajlović tragične detalje o preživjelom dječaku .

Naglasio je i da u ovim napornim trenutcima u potrazi pomaže veliki broj ljudi, prenosi Telegraf.

- Pomažu ulažući ogromne napore, roneći u hladnoj vodi i pregledavajući svaki kamen u brzacima duž rijeke.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 14:27