Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Crna kronikaincindent na braču

Potukli se gosti u kafiću na kolodvoru, jedan završio u bolnici s frakturom lubanje: ‘Mlatio ga je po glavi i licu. Šiknula je krv...‘

Piše Katarina Marić Banje
13. veljače 2020. - 10:20
Goran Mehkek/HANZA MEDIA/Ilustracija

Jedna razbijena glava rezultat je tučnjave dvojice pijanih gostiju noćas u kafiću na autobusnom kolodvoru u Supetru na Braču.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, u 23.15 sati u ugostiteljskom objektu došlo je do tjelesnog sukoba između 41-godišnjaka i 35-godišnjaka, oba u alkoholiziranom stanju. 

- Oni su vam obojica bili u kafiću kad je najedanput ovaj stariji počeo šakama mlatit mlađeg. Tuka ga je po glavi i licu. Šiknula  mu je krv iz nosa, bilo je grozno - kaže nam zgrožena mještanka što je čula najranije ujutro u trgovini.

Nakon tučnjave je 35-godišnjaku pružena liječnička pomoć te je prevezen je u bolnicu u Split. Utvrđeno je da je teško ozlijeđen i ima frakturu lubanje i potres mozga te brojne ozljede lica.

U Policijskoj postaji Brač je u četvrtak ujutro započelo kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom. On je odmah nakon incidenta uhićen i doveden u službene prostorije, ali se moralo čekati da popusti djelovanje alkohola. Obojica su imala oko 1,5 promila alkohola u krvi. 

#SUPETAR#TUčNJAVA

Izdvojeno