StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGEDIJA

U pomorskoj nesreći kraj Trogira poginula žena, a njezina kćer i nećakinja su ozlijeđene. Svjedoci tvrde da je jet-skijem udarila u jedrilicu, liječnici su je oživljavali 40 minuta

Piše PSD.
9. kolovoza 2021. - 17:39

Čitatelji nam javljaju kako je nedaleko Trogira (u Marini), ispred ulaza u luku Agana, u 16.15 poginula žena na jet skiju uslijed sudara s jedrilicom. U nesreći su, tvrde naše čitatelji, ozlijeđene i njezina kćer i nećakinja..

Svjedokinja, čije su dvije kćeri s prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, je vidjela udarac i trenutak kad su žena i njezine dvije kćeri pale u more. Imale su prsluke, ali su ostale bez svijesti, a nekoliko ljudi koji su se tu zatekli priskočili su u pomoć i izvukli ih na obalu.

Prema izjavi svjedokinje, liječnici hitne pomoći pokušavali su reanimirati ženu četrdesetak minuta, nažalost bezuspješno.

Svjedoci su vidjeli da je odlijeđena djevojčica od petnaestak godina, te je odmah odvezena u vozilu hitne pomoći. Njezina je sestra zadobila nešto lakše ozljede.

image
GOOGLE MAPS

Iz policije nam potvrđuju da se incident dogodio u lučici Agana nedaleko Trogira.

Potvruđuju da je poginula je jedna ženska osoba, a dvije osobe su u bolnici. 

Saznajemo i da su djeca zaprimljena u splitski KBC, te su liječnici utvdili da su lakše ozlijeđena.

Prema prvim i neslužbenim informacijama najvjerojatnije se radi o njemačkim državljanima. 

Priopćenje policije

Stiglo je i kratko priopćenje policije: 

Danas oko 16,12 sati zaprimljena je dojava da je u mjestu Marina u blizini lučice Agana  došlo do pomorske nesreće u kojoj su sudjelovala dva plovila.

Prema zaprimljenim informacijama jedna osoba je smrtno stradala, dok su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, te je o događaju je izvješteno državno odvjetništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. veljača 2023 04:41