StoryEditorOCM
Crna kronikabivši supružnici

Policija se oglasila o stravičnom ubojstvu u Zagrebu: Zapucao na ženu (60), a onda otišao u auto i presudio sebi

Piše Vijesti SD
6. rujna 2024. - 12:24

Zagrebačka policija ovog se petka oglasila o slučaju pronalaska dva tijela u zagrebačkom naselju Sopot, u Novom Zagrebu. Potvrđeno je kako se radilo o ubojstvu te samoubojstvu. Neslužbeno se ranije doznalo kako se radilo o bračnom paru koji je bio rastavljen 10-ak godina, a navodno je policija još krajem kolovoza imala postupanje prema muškarcu zbog prijave za obiteljsko nasilje.

- Jučer, 5. rujna oko 14.40 sati u Novom Zagrebu, u Zemljakovoj ulici, prema do sada prikupljenim informacijama u hodniku zgrade 71-godišnjak je uporabom vatrenog oružja usmrtio 60-godišnjakinju koja je na mjestu događaja preminula. Nakon što se udaljio s mjesta događaja, u svom je osobnom automobilu parkiranom u toj ulici, istim vatrenim oružjem a koje ilegalno posjeduje, počinio samoubojstvo - izvijestila je danas policija, prenosi Večernji list.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici. Mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 22:43