StoryEditor
Crna kronikaŠiri se video

Policija o snimci brutalnog nasilja u Solinu: muškarca su tukli po glavi i tijelu, nastavili su ga tući kada je pao na pod. Istražuju se dvojica, jedan je u zatvoru

Piše PSD
18. siječnja 2022. - 14:13

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz javno objavljenu snimku fizičkog napada na muškarca.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim muškarcem, te je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je zajedno s 35-godišnjakom, koji se trenutačno nalazi u zatvoru, ostvario obilježja kaznenog djela na način da su 5. studenog 2020. godine na javnom mjestu na području Solina, zajednički i dogovorno fizički napali oštećenog muškarca, tukli su ga po glavi i tijelu,  nastavili su ga tući kada je pao na pod, te su na taj način, na javnom mjestu, osobito drskim ponašanjem, iživljavanjem i zlostavljanjem, doveli oštećenog  u ponižavajući položaj.

Naprijed navedeni kazneno su prijavljeni zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela Nasilničko ponašanje, a 42-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 23:56