StoryEditor
Crna kronikaVeć ima debeli dosje

Policija našla divljaka koji je 19-godišnjakinju istukao i ostavio na cesti; Maltretirao je još tri djevojke, a tereti se samo za 'drsko i nepristojno ponašanje'

29. prosinca 2018. - 13:17

Primorsko-goranska policija uhitila je 26-godišnjaka kojeg sumnjiči da se rano u petak u jednom ugostiteljskom objektu u Viškovu drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke, nakon čega je jednu od njih uz vrijeđanje naguravao i tjelesno je ozlijedio zbog čega je završila u bolnici.

Osumnjičenog terete da je 28. prosinca u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine

Pretukao djevojku i ostavio je da leži na cesti: policija intenzivno traga za manijakom, nesretnica završila u bolnici

Policija je utvrdila da je jednu od tih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta napada.

Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, izvijestila je u subotu primorsko-goranska policija.

Istraživanjem je također utvrđeno da je u proteklih desetak godina osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela. Muškarac je prekršajno prijavljen zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te će biti odveden na Prekršajni sud.
 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 23:33