StoryEditor
Crna kronikahuligani u akciji

Policija na Branimirovoj spriječila napad na Hajdukove navijače molotovljevim koktelima, na Demerju napadnuti ženska osoba i vozilo

Piše PSD
22. studenog 2019. - 23:12
foto 01

Povodom utakmice na Maksimiru između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja je počela u 18 sati, policijski službenici su poduzimali mjere i radnje kako bi osigurali siguran prolazak gostujućih navijača na području Policijske uprave zagrebačke, prema stadionu.

Naime, na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice oko 17.50 sati, policijski službenici su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli.

Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir, objavila je PU zagrabačka..

Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid.

Do sada, u službene prostorije je iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u službene prostorije privela više osoba (napad na žensku osobu i vozilo).  

Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu (posjedovanje pirotehnike i droge).  

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 17:07