StoryEditor
Crna kronikavelika zapljena

Policija na autocesti kod Karlovca zaustavila kombi kojim je upravljao 24-godišnjak, prevozio je gotovo 200 kilograma marihuane

Piše PSD.
26. listopada 2020. - 10:35
PU Karlovačka

U subotu, 24. listopada, na odmorištu autoceste A1 u Draganiću, policijski službenici Ravnateljstva policije zaustavili su kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više torbi ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi marihuani. 

Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac koji su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više torbi pronađeno više paketa s ukupno 199,2 kilograma zelene biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o drogi cannabis marihuani, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet, izvijestila je PU Karlovačka.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.  

U ovoj godini ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. prosinac 2020 20:31