StoryEditor
Crna kronikaHITNA DOJAVA

Policija istražuje što se sinoć dogodilo u Makarskoj: muškarac s nizom reznih i ubodnih rana dovezen u bolnicu, nađeni krvavi tragovi na ulici

14. svibnja 2022. - 13:26

Makarska policija od sinoć istražuje što se dogodilo 47-godišnjem muškarcu koji je zatečen na ulici oko 20.30 sati s reznim i ubodnim ranama na leđima i rukama. Srećom, radi se o lakšim ozljedama, ali policija je obavijestila dežurnu zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u slučaju da se pokaže kako se radi o kaznenom djelu.

Kako su nas obavijestili iz PU splitsko-dalmatinske, u petak oko 20.30 sati zaprimljena je informacija kako je u Makarskoj na ulici zatečen muškarac na kojem su vidljive posjekotine.

- Na mjesto događaja upućena je ekipa hitne medicinske pomoći i muškarac je odvezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Utvrđeno je kako je isti ima rane na području leđa i ruku te kako je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

image

Kapi krvi nađene su u blizini mjesta gdje je bio ozlijeđeni muškarac

Jure Mišković/Cropix

Kako bi utvrdili na koji način je muškarac ozlijeđen i sve okolnosti događaja, policijski službenici su sinoć pregledali uže i šire mjesto gdje je muškarac pronađen i provode daljnje izvide. Također, o događaju je obavješten zamjenica županijskog državnog odvjetnika – opisali su u službenoj informaciji.

Od jednog Makaranina saznajemo kako su u blizini mjesta gdje zatečen ozlijeđeni muškarac nađene i kapljice krvi, a policija je duže vremena patrolirala po okolnim ulicama ne bi li našli dodatne tragove.

- Koliko sam ja vidio, gledali su i gdje ima kamera tako da će sigurno zatražiti snimke. Čuo sam da taj ranjeni nije bio pijan, ali kažu da nije ništa htio kazati pa se još ne zna je li ga tko napao.

Nisam vidio da su policajci našli neko oružje ili oruđe, rane navodno nisu duboke. Pojedini kažu da se sam ozlijedio, ali ne znam ni sam koliko ta priča stoji ako ima ozljede po leđima - kazao nam je.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a očito kako ni policija ni tužiteljstvo ništa ne žele prepustiti slučaju u slučaju da se radi o težem kaznenom djelu, primjerice, pokušaja nanošenja teških ozljeda ili pokušaju ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2022 13:29