StoryEditorOCM
Crna kronikaCrni vikend

Policajac pijan skrivio prometnu u Slavoniji, bore mu se za život. U Medulinu nađena mrtva žena

Piše vijesti sd
25. kolovoza 2024. - 12:35

Policijska uprava istarska je izvijestila da je jučer oko 23 sata u dvorišnoj kući u Medulinu pronađeno mrtvo tijelo 68-godišnje žene.

- Kako bi se utvrdio uzrok smrti, nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju te je tijelo žene prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice.

Na istoj adresi zatečena je lakše ozlijeđena 66-godišnjakinja, koja je prevezena u pulsku bolnicu. Njene ozljede nisu posljedica kaznenog djela. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja - kazali su iz PU istarske.

Crne vijesti stižu i s područja PU brodsko-posavke.

Sinoć između Slavonskog Broda i Lužana dogodila se teška prometna nesreća, a skrivio ju je policajac PU brodsko-posavske koji je bio u privatnom vozilo i izvan službe, piše SBonline.

Policajac se navodno pijan vraćao s privatne zabave u Slavonskom Brodu, a pri povratku je udario u vozilo ispred. Osim policajca koji ima teške tjelesne opasne po život, ozlijeđen je i bračni par iz drugog auta.

Jedna osoba iz tog vozila je teško ozlijeđena, a druga je zadobila lakše tjelesne ozljede. Intervenirali su i vatrogasci kako bi pomogli unesrećenima uz ekipu hitne medicinske pomoći Brodsko-posavske županije.

Policajac se nije zaustavio nakon prometne nesreće te je napustio mjesto događaja. Portal SBOnline neslužbeno doznaje da su ga, ubrzo nakon što je pobjegao, zaustavili na naplatnoj postaji gdje mu je pozlilo te je zadobio teške ozljede nakon prometne nesreće. Nakon kratkog vremena pružena mu je hitna medicinska pomoć u brodskoj bolnici.

Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja upućen je u osječki KBC. Navodno je došlo do napuknuća srčanih vena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 10:52