StoryEditorOCM
Crna kronikaMJEŠTANI ZGROŽENI

Pokušaju ubojstva u Omišu prethodili su višemjesečni sukobi, upućeni nam otkrivaju: ‘To vam je klasični ljubavni trokut, novi partner, kod kojeg je žena odselila, došao je suprugu na vrata...‘

3. srpnja 2022. - 13:28
Supruga je od 61-godišnjaka odselila s navedene adrese s njihovo dvije malodobne djece prije nekoliko mjeseci. Otišli su živjeti s T.M. na adresi u Solinu, s čim se B.R. nije mirioDuje Klarić/Cropix

"Slobodna" doznaje da je pokušaju ubojstva u Omišu u ulici Lisičina prethodili neriješeni obiteljski odnosi i višemjesečni sukobi. Ozlijeđeni muškarac  je T.M.(39) dok mu je ubod nožem u grudi nanio B.R. (61), nakon svađe koja je uslijedila kada je mlađi muškarac došao na njegovu adresu stanovanja.

Kako saznajemo, 46-godišnja supruga 61-godišnjaka je odselila s navedene adrese s njihovo dvije malodobne djece prije nekoliko mjeseci. Otišli su živjeti s T.M. na adresi u Solinu, što B.R. nije nikako mogao prihvatiti.

U narednom periodu je došlo do brojnih sukoba i rasprava te prijava policiji i državnom odvjetništvu. Stariji muškarac je prijavljivao da su mu djeca oteta, te da ih T.M. zlostavlja i ne dozvoljava im da se vrate kući.

Jednom je otmicu je prijavila i nj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:34