StoryEditorOCM
Crna kronikaKAOS U ZAGREBU

Pojavila se nova snimka potjere, mladić bježao policiji čak iz Sesveta: ‘Pokosio‘ prometne znakove i oštetio jedno auto

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
14. veljače 2024. - 09:52

Desetak policijskih vozila u utorak je u večernjim satima u kvartu Rudeš u Zagrebu lovilo automobil, što je šokiralo i prolaznike koji su se zatekli na mjestu ove nesvakidašnje, doslovno filmske potjere.

Naime, tijekom kontrole prometa u Sesvetama pokušali su zaustaviti osobni automobil, ali ih je vozač izignorirao te je počeo bježati. Iz policije su sinoć potvrdili tek da je bilo postupanja u prometu, piše Jutarnji list.

image
Goran Mehkek/Cropix

Zasad nije poznato što se sinoć oko 21.30 sati zbivalo u glavi 26-godišnjem V.D.K. dok je u Sesvetama sjedio u svojoj neregistriranoj Ford Fiesti. No kad su to uočili oko 21.45 sati policajci, koji su patrolirali u blizini, jer im se sasvim opravdano učinio sumnjiv vozač u automobilu, nastala je prava drama.

Uslijedio je neuspjeli pokušaj legitimiranja mladog vozača jer se u crvenoj Fiesti od 60 konjskih snaga dao u luđački bijeg.

Prema informacijama koje imamo, vozio je sumanuto preko zaobilaznice i zatim po Zagrebačkoj. Krivudao je gdje god je mislio da će uspjeti pobjeći, ali za njim je bilo sve više i više policijskih vozila koja su ga koštala uhićenja nakon nekih 20-ak minuta jurnjave kod Sky Towera u zagrebačkom Rudešu.

Iza njega je noć provedena u policiji, a je li mu sinoć policija pomrsila planove dok je u vozilu u Sesvetama čekao pravi trenutak počiniti eventualno neko drugo kazneno djelo, bit će poznato po dovršetku kriminalističkog istraživanja. Osim Ford Fieste u jurnjavi je oštećeno i jedno policijsko vozilo, ali i prometni znakovi, piše Jutarnji list.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 15:10