StoryEditor
Crna kronikaALKOHOL ZA RUČAK

Pijani Splićanin odbio staviti masku u gradskom autobusu: vikao na vozača i policajce. Otrijeznio se u postaji, dobio mjesec dana uvjetnog zatvora

Piše PSD
17. veljače 2021. - 20:43
Vozači gradskih autobusa često su na meti nasilnikaNikola Vilić/Ilustracija/Cropix

Mjesec dana uvjetne kazne zatvora zatvora dobio je 40-godišnji Splićanin koji je u gradskom autobusu u prosincu prošle godine odbio nositi zaštitnu masku. Zbog manjka volje za suradnjom s vozačem, koji ga nije smio pustiti u vozilo bez maske, pozvana je policija.

Vidno alkoholizirani 40-godišnjak priveden je u policijsku postaju gdje je boravio od 15 sati, kada je doveden, do sljedećeg dana.

- Šta sad vi oćete...  oćete me tuč... ajde pi***a vam materina... je**m vam mater pandursku... ne možete mi ništa...  šta je p**e pandurske... mene ste našli zaje**at... je**m vam mater... lovite kriminalce,  pustite mene na miru...! – neugodan je bio za vrijeme privođenja čime je učinio prekršaj protiv javnog reda i mira.

Na Prekršajnom sudu okrivljenik je priznao kako je njegovom ispadu prethodila velika količina alkohola zbog čega je došlo do ovakvog nepriličnog ponašanja te prihvaća potpunu odgovornost. Od suda je zatražio blagost prilikom donošenja odluke.

Skrušenost je okrivljeniku donijela presudu od 30 dana zatvora, ali uvjetnog. Naime, ako ne počini prekršaj istog ili jačeg intenziteta u sljedećoj godini neće morati odslužiti kaznu. Od kazne su oduzeta dva dana koliko je u policiji proveo na triježnjenju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 20:46