StoryEditorOCM
Crna kronikabračni problemi

Pijani muž vrijeđao suprugu i prijetio joj, ona na sudu stala na njegovu stranu: ‘On je duša od čovjeka‘

Piše vijesti sd
2. lipnja 2023. - 15:03
‘Inače je duša od čovjeka, ali kada popije od njega se mogu obraniti jedino ako pozovem policiju‘, rekla je supruga na sudu (ilustracija)Dragan Matić/Cropix

Prizori iz bračnog života često su čudni i onima koji ih poznaju i promatraju. Konzumacija alkohola može ih učiniti još čudnijima.

Marijan (53) proglašen je krivim i osuđen jer je supruzi prijetio da će joj izvaditi grkljan. Prema presudi, on je lani u studenome oko 12.30 sati u selu kod Križevaca nasrnuo na suprugu "kao da će je udariti, vrijeđajući je riječima: Kurvo, prostitutko, smeće, je*em ti mrtvu majku. "Nakon toga se žena, bojeći se za svoj život, sklonila u spavaću sobu, a Marijan joj je u nakani da je ustraši rekao: Izvadit ću ti grkljan, ako ne danas onda za tri dana", navodi se u presudi, piše Danica.

Marijan se na sudu branio kako nije kriv, posvađali su se jer je on malo popio, ali da on nju voli i ona mene voli i želimo i dalje živjeti skupa".

"Tada sam popio dvije do četiri pive, a žena ne voli kada netko pije jer joj je i bivši muž bio alkoholičar. Svjestan sam svog problema s alkoholom i počet ću se ozbiljno liječiti", rekao je Marijan.

image

Branimir je obećao da će se liječiti od alkoholizma (ilustracija)

/Shutterstock

"Inače je duša od čovjeka, ali kada popije od njega se mogu obraniti jedino ako pozovem policiju. Tog dana sam je zvala jer ga nisam mogla smiriti. Prijetio je da će mi izvaditi grkljan, ali ja to nisam ozbiljno shvatila. Ma, ja bih sad najradije povukla prijavu… I to kako bi muž nastavio s liječenjem od alkoholizma", svjedočila je supruga.

Premda je supruga sve pokušala relativizirati, sutkinja je Marijana ovih dana osudila na godinu dana uvjetnog zatvora i obvezu da se liječi od alkoholizma. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:38