StoryEditorOCM
Crna kronikasiloviti sudar

Pijan skrivio prometnu nesreću kod Drniša. Sebe spremio u zatvor, drugog mladića u bolnicu

Piše K. G.
8. srpnja 2024. - 10:14

U subotu, oko 22.30 sati na državnoj cesti D-56 u mjestu Kričke, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

- Prometna nesreća se dogodila tako što je 24-godišnjak kao mladi vozač, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,21 g/kg, na ravnom djelu ceste vršeći nepropisno pretjecanje prednjim dijelom svoga automobila udara u zadnji bočni dio osobnog automobila šibenskih registarski oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće vršio propisnu radnju skretanja u lijevo.

Od siline udara, osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnjak je odbačen u kanal oborinskih voda, dok je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz automobila.

U Općoj bolnici u Šibeniku 28- godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.

Zbog Izazivanja prometne nesreće osumnjičeni 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 15:53