StoryEditor
Crna kronikaPokvarilo zabavu

Panika na piru: nakon dojave da je bomba u sali, prekinuta svadba; Policija žurno stigla na teren, gosti su evakuirani

Piše Kronika SD
16. kolovoza 2022. - 12:45

Netko je u subotu policiji javio da je u sali gdje se održava svadba postavljena bomba. Svadba se održavala u gradiću Otok, koji se nalazi južno od Vinkovaca, prenosi Index.

"U subotu, 13. kolovoza oko 21 sat, za vrijeme održavanja svadbene svečanosti, nepoznati je počinitelj telefonom obavijestio Županijski centar 112 da je u svečanoj sali u Otoku postavljena eksplozivna naprava", piše policija.

"Policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja, osigurale mjesto događaja te su svi gosti evakuirani iz objekta.

Na mjestu događaja službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave vukovarsko-srijemske su pomoću službenog psa za detekciju eksploziva obavili detaljan pregled objekta i okolnog područja", dodaje se.

"Eksplozivna naprava nije pronađena te je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi. S obzirom da je nepoznati počinitelj lažno prijavio događaj koji je iziskivao hitno djelovanje policijskih službenika, protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela 'Lažna uzbuna'.

Slijedi daljnji rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela", piše policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2022 14:38