StoryEditor
Crna kronikaPoslije ročišta

Otac ubijenog Marina Ožića Paića nakon Zavadlavove obrane: ‘Dok on jede, trenira i zafrkava se, moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici‘

Piše PSD.
19. veljače 2021. - 12:32
Duje Klarić/Cropix

Nakon što je danas na sudu Filip Zavadlav iznio svoju obranu, medijima se obratio otac ubijenog Marina Ožića PaićaVlado Ožić Paić.

- Cijelo ovo vrijeme bio sam na suđenju i u miru i tišini sam ga pratio. Kada sam ja tu i moj sin je tu. Ništa ovdje nije neočekivano, osim što je bijednik i kukavica još je pokazao da je lažov, kazao je Ožić Paić za Dalmaciju Danas.

Nadalje, pitanje koje sam htio postaviti iako mi nije dozvoljeno, iako mi je gospodin Štrbac rekao da imam pravo) je bilo samo jedno: je li moj sin ikad i na bilo kakav način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kojem članu njegove obitelji? To mi nije omogućeno!

Moj sin je taj odgovor platio svojim životom. Satisfakciju mi je pružio njegov odvjetnik koji je kazao da je moj sin nevin te da je poginuo slučajno i ja mu se ovim putem od srca zahvaljujem, dodao je.

– Nepobitno je dokazao da je moj sin nevin, kako god bilo iskreno i odgovorno tvrdim da je Zavadlav  pobjednik. U ovoj zemlji nema smrtne niti doživotne kazne, da ima pravde dobio bi 50 godina. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici – zaključio je Vlado Ožić Paić za Dalmacija Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 16:14