StoryEditor
Crna kronikasamo u hrvatskoj

Osumnjičenik za organizirani kriminal ponovno saziva tiskovne konferencije: Mamić dva dana uoči presude najavio 'šokantne detalje' o hrvatskom sudstvu

Piše JL
4. lipnja 2018. - 20:47

Zdravko Mamić najavio je na svome Facebook profilu izvanrednu press konferenciju večeras u 21 sat, dva dana uoči izricanja presude na Županijskom sudu u Osijeku, pišu Sportske novosti.

Dinamov "savjetnik" je na svome Facebook profilu objavio kako će večeras održai 'najvažniju presicu u svome životu i iznijeti šokantne detalje koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim'.

Kako pišu Sportske novosti, tiskovnu konferenciju prioćenjem su najavili i iz Maksimira.
 
"Pozivamo vas na Izvanrednu konferenciju gospodina Zdravka Mamića, večeras u 21 sat u press dvorani stadiona Maksimir, na kojoj će gospodin Mamić iznijeti šokantan sadržaj od kojeg bi se mogli tresti sami temelji sudbene vlasti Republike Hrvatske i sadržaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim", stoji u priopćenju.

Presuda u procesu protiv Zdravka Mamića, njegovog brata Zorana, Damira Vrbanovića i Milana Pernara trebala bi biti izrečena u srijedu, točno u podne na Županijskom sudu u Osijeku, pišu Sportske novosti.
 

item - id = 549743
related id = 0 -> 1104329
related id = 1 -> 1100542
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 15:51