StoryEditorOCM
Crna kronikaTEŠKE OZLJEDE

Osuđen Hrvat koji je premlatio nevjenčanu suprugu pa joj poručio: ‘Umri, crkni, bacit ću te s mosta...‘

Piše Kronika SD
14. siječnja 2023. - 19:20

Nakon što se već gotovo 15 godina neprestano vuče po sudovima i zatvorima, 32-godišnji Milenko Vukomanović, rođen u Osijeku, a sada s prebivalištem u Umagu, osuđen je krajem prošle godine i na Općinskom sudu u Pazinu, i to na jedinstvenu kaznu zatvora od četiri godine i šest mjeseci zbog više kaznenih djela, piše Glas Istre

Sredinom prosinca 2021. godine, Vukomanović je u stanu u Umagu, s ciljem da je ustraši i uznemiri, da je teško tjelesno ozlijedi, dovede u ponižavajući položaj i da kod nje izazove strah, izvanbračnoj supruzi rekao: "Spavaj kučko, crkla da bog da". Nakon toga je udarao u stvari po stanu, pa izašao iz stana, a kada se u večernjim satima vratio, razbio je svoj mobilni telefon.

Drugi dan ponovno je došao u stan te je nevjenčanu suprugu rukama odgurnuo na namještaj. Nesretnica je udarila glavom, a Vukomanović ju je potom više puta ošamario i udario šakom, te joj se obratio riječima: "Umri, crkni, bacit ću te s mosta. Ako me prijaviš, ubit ću tebe i cijelu tvoju porodicu", piše Glas Istre. Žrtva je pritom zadobila teške ozljede, i to krvni podljev i oguljotine čeone regije glave, otok i krvni podljev korijena i hrpta nosa, krvni podljev vjeđa oba oka i takozvani višekomadni prijelom nosnih kostiju s pomakom koštanih ulomaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 11:30