StoryEditor
Crna kronikaanalni tipovi

Osobe koje još nisu svladale probleme s kakicom dvije noći zaredom fekalijama premazale dječje igralište u perivoju dvorca Pejačević, policija im je na tragu

Piše PSD
2. rujna 2021. - 11:26

Neodgovoran pojedinac ili skupina osoba u noći s ponedjeljka na utorak, ali i u noći s utoraka na srijedu, u centru Našica na dječjem igralištu u perivoju dvorca Pejačević fekalijama je premazao dječje sprave, javljaju TV Našice, a prenosi Jutarnji list.

Kako doznaju, ovaj nevjerojatan i gnusan čin počinjen je čak dva puta. U rano jutro u utorak to su primijetili djelatnici Našičkog parka te su sve sprave temeljito očistili i dezinficirali. Nažalost, sličan scenarij se dogodio i dan nakon toga.

Nepoznati počinitelj ponovio je taj nezapamćeni čin te isto tako premazao fekalijama cijeli dječji tobogan, o čemu svjedoče fotografije.

Na mjesto događaja ponovo su izašli djelatnici Našičkog parka te ponovo temeljito očistili i dezinficirali sve sprave.

O svemu je obaviještena policija koja provodi pojačani nadzor, a pregledavaju se i kamere koje su postavljene u centru grada te se očekuje da bi počinitelj/i mogli vrlo brzo biti pronađeni, prenosi Jutarnji list.

item - id = 1124312
related id = 0 -> 1145535
related id = 1 -> 1142209
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 10:29