StoryEditor
Crna kronikaDRAMA U SLAVONIJI

Oružana pljačka kod Osijeka: razbojnici iz šume presreli kombi pun novca, zapucali i ozlijedili dvojicu zaštitara pa se s plijenom dali u bijeg

Piše Nikola Patković/JL
21. listopada 2019. - 23:49

Dvojica zaštitara jedne novčarske institucije ozlijeđena su hicima iz vatrenog oružja u ponedjeljak nešto prije 15 sati nakon oružanog prepada i razbojništva koje su izvršili za sada nepoznati počinitelji. Razbojništvo se dogodilo na ne baš prometnoj cesti između sela Koprivna i Hrastin u blizini Osijeka.

Iz PU osječko-baranjske izvijestili su kao su ozlijeđeni zaštitari izvan životne opasnosti te da je opljačkan zasad neutvrđeni iznos novca koji su vozilom zaštitarske tvrtke prenosila dvojica zaštitara.

Policija je na teren poslala sve raspoložive snage uključujući i specijalnu i interventnu policiju. Ranjenim zaštitarima, inače, prvi su u pomoć priskočili građani koji su naišli tom cestom nedugo nakon napada te su ih prevezli u KBC Osijek.

Prema neslužbenim informacijama napadači su presreli zaštitarsko vozilo te bez upozorenja počeli pucati u vozilo i zaštitare, pa je prava sreća što nitko od njih nije smrtno stradao.

Kako piše Glas Slavonije, razbojnici su zaštitare čekali u šumi i, kada su naišli, počeli pucati na njih. Jednom zaštitaru su, prema neslužbenim informacijama, prostrijeljene obje noge, a drugi je šepao. Imali su sreće što im je pomogla slučajna prolaznica i prevezla ih u Klinički bolnički centar Osijek.

#OSIJEK#ORUŽANA PLJAČKA#OZLIJEĐENI ZAŠTITARI

Izdvojeno

04. srpanj 2020 03:00