StoryEditor
Crna kronikainspektori u akciji

Odjeci Ultre: u Mravincima zaplijenjeno više od kilograma marihuane, još jedan Britanac u Splitu zatečen s 'veterinarskim anestetikom' 

15. srpnja 2019. - 22:20

Od kilogram i pol marihuane zaplijenjene tijekom tri dana Ultre najveći komad kolača je "pao" u nedjelju navečer u Mravincima. Inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su oko 19,00 sati zatekli 24-godišnjaka kod kojeg je pronađeno ukupno 1121 grama marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Na Ultri droge k'o u priči: policija objavila koliko je oduzela kokaina, ecstasyja, speeda, ketamina, 'trave'... Ukupan iznos naplaćenih kazni je šokantan

Pola sata prije u centru Splita, u ulici Ćirila i Metoda  zatečen je 18-godišnjak s ukupno 67,03 grama marihuane i 1,5 g kokaina.

Istog dana pola sata prije ponoći u blizini parka Emanuela Vidovića zatečen je 25-godišnjak s 1,4 g marihuane. Pretragom stana kojeg koristi  je pronađeno još 147 grama marihuane i 46 tableta ecstasyja.

Osim domaćih s "travom" u nedjelju je oko 22,15 sati u Ulici Hrvatske mornarice uhićen i 21-godišnji državljanin Velike Britanije s 17 tableta ecstasyja, dvije vrećice kokaina ukupne težine 1,13 grama i 7,16 g ketamina.

Po okončanju kriminalističkih istraživanja nad svom četvoricom Služba kriminaliteta droga je podnijela kaznene prijave zbog dilanja protiv svih s tom razlikom što je Britanac doveden pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja na državnom odvjetništvu odlučit će se o istražnom zatvoru nad njim.

Ovo je treći britanski državljanin uhićen tijekom Ultre s ketaminom, anestetikom koji koriste veterinari, a zloupotrebljava se kao klupska droga.

Britanci uz ecstasy i MDMA kraj Parka mladeži dilali i ketamin: evo gdje su skrivali 'veterinarski anestetik' i kako ta droga djeluje

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2021 06:39