StoryEditorOCM
Crna kronikanapadač priveden

Obiteljska tragedija u Dubrovniku: sin upucao majku i oca, navodno u rastrojstvu, nesretna žena još se bori za život. Svemu je prethodila svađa?

Piše Lorita Vierda
4. lipnja 2020. - 20:21
Policija se jučer dala u potragu za oružjem koje je, po svemu sudeći, pripadalo ocu Tonči Plazibat/HANZA MEDIATonci Plazibat/Cropix

Obiteljska drama u Postranjskoj ulici u dubrovačkom predjelu Šipčine sinoć je završila s dvije žrtve s teškim prostrijelnim ozljedama i uhićenjem napadača, njihova sina.

D.G. (37) vatrenim je oružjem iz nepoznatih razloga nasrnuo na roditelje. Nesretna majka napadača, 67-godišnja A.G., pretrpjela je teške prostrijelne ozljede glave, dok je 68-godišnji otac B.G. završio zajedno sa suprugom na Jedinici intenzivnog liječenja Opće bolnice Dubrovnik s prostrijelnim ranama torakalnog područja i vratne kralježnice.

Majci se još uvijek bore za život s neizvjesnim ishodom, dok je otac zasad stabilno, no takve ozljede najčešće ostavljaju trajni teški invaliditet. Majčine ozljede su izrazito teške, no liječnici čine sve da je održe na životu, kaže ravnatelj OB-a Dubrovnik dr. ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:18