StoryEditor

Novinarka Željka Matković, bivša djevojka Gorana Bare, pronađena mrtva u svom stanu, pokraj nje narkomanski pribor

Piše PSD.
25. svibnja 2011. - 12:11

Beživotno tijelo novinarke Željke Matković (33) pronašla je njezina mama u utorak oko 16 sati u podstanarskom stanu u novozagrebačkim Utrinama, a uz nju je, doznajemo, pronađen i narkomanski pribor.

Zadnji put je bivša ljubav rokera Gorana Bare viđena 21. svibnja, pa stoga točno vrijeme smrti, kao i uzrok, doznat će se tek po dovršetku obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati.

Podsjetimo da je krajem veljače najpoznatijem romskom umjetniku Kasumu Cani kod Željke na proslavi rođendana 'presudio' koktel alkohola i kokaina koji je donio sa sobom, a zbog sumnje da mu je omogućila da uživa u opijatima, Željka se našla pod 'lupom' istražitelja koji su tijekom očevida u stanu pronašli i grumen droge.

Matković i njezin tadašnji dečko Bare 'punili' su novinske stupce i zbog obiteljskog nasilja kada je Željka planula nakon što joj je Bare 'dao nogu', a prekršajni sudac kojem su dovedeni nakon uhićenja, 'presudio' je mjerom držanja na distanci tri mjeseca.

Matković se počela baviti novinarstvom sa 16 godina. Iako je posljednje vrijeme u medijima završila u negativnom kontekstu zbog burne turbulentne veze sa vinkovačkim rokerom koju je pratila ovisnost, oni koji Matkovićevu poznaju iz novinarskih dana dok je pisala za Nacional, Večernji i Jutarnji list, Globus i dvotjednik Objektiv, o preminuloj novinarki imaju samo riječi hvale.

hajdi karakaš jakubin
foto: arhiv cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 04:30