StoryEditor
Crna kronikanepoželjni gost

Novi pokušaj napada? U bolničku sobu pretučene žene iz Solina u rano jutro upao nepoznati muškarac, pobjegao nakon što je cimerica podviknula

11. srpnja 2019. - 14:53

Nepoznati muškarac pokušao je u ranim jutarnjim satima ući u bolničku sobu B.R.(38), žrtve brutalnog napada u Solinu u ponedjeljak oko ponoći. Na vratima sobe u prizemlju KBC Split primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Na njene riječi se probudila i B.R. koja je spavala u svom krevetu te je i ona vidjela istu osobu. Kada je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

Neposredno nakon neugodnog posjeta došli su policijski službenici Prve policijske postaje Split i razgovarali s B.R. i s njenom cimericom koja je podrobno opisala posjetitelja. B.R. nije mogla točno opisati kako je izgledao jer je još uvijek bila u polusnu kada ga je vidjela. Međutim, njena cimerica je unatoč poodmakloj dobi, lucidno opisala muškarca. Navela je visinu, građu, boju kose i odjeću u kojoj je bio.

- Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primjetile - rekla je službenim licima B.R.

Nakon ovog događaja splitska policija razmatra koji oblik zaštite će pružiti ženi koja leži bespomoćna na krevetu s frakturama obje noge, desne ruke i lica. Do sada su se pouzdavali u bolničko osoblje koje ionako ima previše obveza te ne može dežurati u sobi cijeli dan i noć.

Priča o brutalnom napadu na bivšu partnericu solinskog dilera Igora Dokića postaje sve mračnija: 38-godišnjakinja se povezivala i s ubojicom iz Srbije te s Cvikovim nasljednikom

Doznajemo detalje brutalnog napada u Solinu; 38-godišnjakinja je prije godinu dana bila zatočena u garaži gdje su joj nakon iživljavanja ošišali kosu za što je priveden njen bivši partner Igor Dokić

Za napadačima koji su polomili 38-godišnjakinju još se uvijek traga, za sada je poznato da ih je bilo više. Nesretnu ženu su sačekali oko 23,30 sati na predjelu Mezanovci i divljački je namlatili. 

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 04:54