StoryEditor
Crna kronikaTRAJE ISTRAGA

Novi detalji zločina u Krku: tijelo nesretnice našao je vlasnik zgrade; suprug je djelovao rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape

Piše PSD
28. srpnja 2021. - 09:41

Policijska uprava primorsko-goranska potvrdila je danas da se u gradu Krku dogodilo ubojstvo strane državljanke, a više će informacija biti poznato po okončanju očevida koji i dalje traje - piše Novi list.

Nesretna sredovječna žena, a Novi list doznaje da se radi u ruskoj državljanki nastanjenoj u Njemačkoj, pronađena je zadavljena u stanu, a za zločin se sumnjiči njen suprug.

Ono što je prema svemu sudeći upalilo alarm kod susjeda koji je pronašao mrtvo tijelo bile su potpuno spuštene rolete stana u kojem je pronađeno beživotno tijelo navodno zadavljene nesretnice, saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana, ali i informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike. Susjedi prepričavaju kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa i lom koji je naprasno “prekinut” sat iza ponoći - donosi Novi list.

Idućeg dana suprug nesretnice viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica, parkiranim na cesti uz prostrano dvorište luksuzne zgrade s bazenom rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

“Čovjek, inače krupnije građe, djelovao je rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape”, rekao je Novom listu jedan od susjeda koji je svjedočio tom događanju.

– Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa ali se nisam htio miješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje dalje traje, rekao je susjed koji je i sam jučer bio šokiran saznanjem da se ondje zbio zločin.

– U svakom slučaju, čuli smo da je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije, tek danas došao u susjedni stan te se, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio ući u susjedni, spuštenim roletama potpuno “zaškureni” stan gdje je zatekao beživotno tijelo nesretne žene.

item - id = 1115868
related id = 0 -> 1136952
related id = 1 -> 1136950
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 02:52