StoryEditorOCM
Crna kronikaodbukcija će dati odgovore

Novi detalji tragedije u Obrovcu: policija zasad isključila mogućnost samoubojstva, dr. Jusupa ne sumnjiči se za ubojstvo Veronike Pecolaj

Piše P.O.
6. prosinca 2019. - 14:36

Obdukcija tijela 26-godišnje Veronike Pecolaj, koja je sinoć pronađena mrtva u stanu na obrovačkoj Obali hrvatskog časnika Senada Župana, bit će obavljena u subotu u Splitu.

Po neslužbenim informacijama razlog smrti je gušenje, ali će detalji biti poznati tek nakon obdukcije. Policija je zasad isključila mogućnost samoubojstva. Sumnja se da je došlo do gušenje hranom, odnosno da je dio hrane Veroniki ušao u dušnik i nije ga uspjela iskašljati.

Otkriven uzrok smrti Veronike Pecolaj? 'Vidio sam doktora Jusupa na stepeništu kako kuca po vratima i traži pomoć. Mislim da je bio s njom kada se to dogodilo'

Liječnik Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u njegovoj ambulanti, nije priveden, a po nepotvrđenim informacijama policija zasada ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na počinjenje kaznenog djela, piše zadarski.hr.

Zadarska policija je sinoć oko 22,30 sati zaprimila dojavu da je pozlilo jednoj 26-godišnjoj ženskoj osobi, a liječnik Hitne pomoći u 23,08 sati je konstatirao smrt.

Ispod zapečaćenog stana kojeg je koristila Veronika Pelocaj još je parkiran policijski automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 23:56