StoryEditorOCM
Crna kronikaizgubljen život

Tragedija na cesti: u teškoj prometnoj nesreći u Vrgorcu poginuo talentirani 18-godišnji sportaš, dvije osobe hitno prebačene u splitsku bolnicu

Piše Mate Primorac
8. svibnja 2020. - 07:56

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 0.40 sati kod autobusnog kolodvora u Vrgorcu, odnosno u Ulici Šetalište Mate Raosa smrtno je stradao 18-godišnji Toni Pervan, kapetan juniora Vrgorca i juniorski reprezentativac Hrvatske u futsalu.

Do tragične prometne nesreće došlo je nakon frontalnog sudara dva automobila, a mladi sportaš bio je suvozač u jednom automobilu. Druge dvije osobe, odnosno vozači osobnih vozila prevezeni su vozilima Hitne pomoći u KBC Split.

Velika je ovo tuga za Tinov grad, jer u nešto više od mjesec dana, tri mlada života ugasila su se na području Vrgorske krajine. Prije nekoliko dana smrtno je stradao 20 –godišnji mladić iz Makarske, koji vuče korijene iz Kozičkih Poljica, nažalost, isto u prometnoj nesreći u Dugim Njivama. Prije toga u Dugim Njivama, dogodila se obiteljska tragedija u kojoj životi izgubio mladić iz ovog sela.

- Bio je kapetan juniora, ali igrao je i za seniore. Bio je najbolji, bio je velika pozitiva, nada i budućnost našeg kluba. Jednom riječju, pokazivao je sve odlike vođe na terenu, zbog toga je i pozivan u kampove hrvatske juniorske reprezentacije, koja je trebala ove godine igrati kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo. No, ja ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, nemam riječi, ovo je prestrašno- kroz suze nam je rekao Duško Martinac, trener juniora Vrgorca.

image
Poginuli mladić bio je kapetan juniora HMNK Vrgorac
Matko Begović
Copy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2022 18:17