StoryEditorOCM
Crna kronikaPSUNJ-SOKOL

Nogometni klub se od poginulog dječaka oprostio izuzetno emotivnom porukom: ‘Ne boli samo smrt, pobjede su porazi...‘

Piše Vijesti SD
25. kolovoza 2024. - 17:53

Na svojim društvenim mrežama od poginulog dječaka kojeg je pijani vozač usmrtio, oprostio se njegov NK "Psunj Sokol" Okučani. 

"Sinoć nas je sve potresla vijest o tragičnoj pogibiji našeg mladog igrača KREŠE ZEBA. Nesavjesni i alkoholizirani vozač ugasio je jedan mladi život, prestalo je kucati srce iznimno talentiranog igrača pionirske momčadi koji je netom prije toga odradio nažalost svoj posljednji trening. Krešo je bio odličan učenik osnovne škole Okučani, dobro odgojeno i pristojno dijete pred kojim je bio cijeli život.

image

Automobil je dječaka usmrtio dok se vraćao s treninga

Nenad Opačak/Cropix

Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje, a ugasio se. Bole pobjede podjednako kao porazi, uspjesi podjednako kao neuspjesi i sve se, odjednom, na trenutak, poravna, postaje besmisleno, prazno.

U ovim tužnim trenucima, u ime svih članova NK "PSUNJ-SOKOL" te u ime njegovih dojučerašnjih suigrača izražavamo iskrenu sućut ožalošćenoj i neutješnoj obitelji Zeba - roditeljima, sestri, rodbini i svim prijateljima.

Posljednji ispraćaj obavit će se 27. kolovoza 2024. godine (utorak) s početkom u 14,00 sati na mjesnom groblju u Okučanima.

Krešo, počivao u miru Božjem, u raj poveli te anđeli", napisali su. 

image

Privođenje muškarca odgovornog za ubojstvo 13-godišnjaka

Nenad Opačak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 17:55