StoryEditorOCM
Crna kronikaKAŠTELANSKA MAFIJA

Napadnuti taksist Mladen Ninčević: Njih desetak s debelim policijskim dosjeima prebiju vozače kad dođu taksirati na aerodrom. Kolegu sam našao u krvi, a oko njega četvero djece i žena plaču... Neki ih ne tuže zbog straha, ali ja idem do kraja!

17. kolovoza 2019. - 10:03

Mladen Ninčević, 38-godišnji taksist iz Kaštel Staroga, napadnut je prije nešto više od mjesec dana u Zračnoj luci Resnik od strane dvojice taksista. Jedan od njih je sada zbog toga u istražnom zatvoru, a drugi je na nedavnom prosvjedu taksista ispred Županijskog suda u Splitu izjavio da je do incidenta došlo jer je Ninčević došao ciljano isprovocirati sukob.


- Prvi napadač je Silvio Knežević, a drugi napadač na mene je Mario Rajčić, koji je organizator prosvjeda i koji je govorio za vaše novine da sam nelegalni taksista. Evo snimite moju dozvolu gdje moj poslodavac Ivan Pavela vlasnik firme Taxi Ivan ima uredne dozvole za taksiranje na području Grada Kaštela. Već 25 godina poznajem i jednog i drugog napadača. " govori nam Mladen koji je prije 17 godina nakon prometne nesreć...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:33