StoryEditor
Crna kronikaNovi detalji

Napadač priveden zbog pokušaja ubojstva: izbačen je iz sinjskog kluba, a onda se vratio s nožem i zabio ga mladom redaru u vrat; 18-godišnjak je i prije mjesec dana izbačen iz istog lokala

6. kolovoza 2019. - 13:34

U podne je na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu zakazano ispitivanje 18-godišnjeg M.G. prijavljenog za pokušaj ubojstva 24-godišnjeg H.M., redara iz sinjskog noćnog kluba u ponedjeljak rano ujutro.

U noći s nedjelje na ponedjeljak M.G. je bio jedan od gostiju u klubu u Glavičkoj ulici odakle je izbačen te se vratio oko 4,45 sati s nožem i ubo H.M.-a u lijevu stranu vrata.

Mjesec dana ranije M.G. je također bio izbačen iz istog klubu nakon čega je na Hitnom prijemu splitske bolnice potražio liječničku pomoć i prijavio za premlaćivanje trojicu redara, među kojima i H.M-a.

'Tukli su ga dok je bio na podu, imao je rane': novi detalji incidenta u Sinju otkrivaju mogući motiv za zvjerski napad nožem pred noćnim klubom

Doznajemo detalje napada pred noćnim klubom u Sinju, utvrđeno kako je došlo do krvavog incidenta: napadač je priveden u policijsku postaju, ubodeni u KBC-u Split​

Neposredno nakon napada nožem,18-godišnjak je uhićen te je u policijskoj postaji Sinj provedeno kriminalističko vještačenje. U ponedjeljak oko ponoći je doveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. U utorak u podne će iznijeti obranu u prisutnosti odvjetnika i zamjenika Županijskog državnog odvjetnika koji je zadužen za slučaj. Ispitivanje će biti evidentirano video snimkom koja će se koristiti u dokazne svrhe u nastavku kaznenog postupka.

Ranjeni redar je u teškom stanju s po život opasnom ozljedom prevezen u KBC Split gdje je hitno operiran. U utorak ujutro je bio van smrtne opasnosti, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 14:18