StoryEditorOCM
Crna kronikaEPILOG TUČNJAVE

Nakon obračuna navijača, mladi Torcidaš iz Podstrane bori se za život u zagrebačkoj bolnici. Ozlijeđen je i Sinjanin, očekuje ga operacija

Piše Marko Didić, Jutarnji list
31. listopada 2022. - 15:27

Dok policija privodi navijačke huligane na zagrebačko državno odvjetništvo zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi u nedjelju popodne u Zagrebu, dvojica navijača Hajduka nalaze se na bolničkom liječenju.

Jedan od njih će biti operiran, dok se drugi nalazi na promatranju.

Prijavljeno je i 44 navijača splitske Torcide i šest pripadnika zagrebačkih BBB-a.

Prema informacijama koje smo dobili iz KBC-a Sestara milosrdnica, gdje se nalaze ozlijeđeni, na Odjelu traumatologije se nalazi mladić sa slomljenom podlakticom te će biti operiran, dok se drugi nalazi na Odjelu neurokirurgije, gdje je na promatranju s obzirom na ozljede glave.

Inače, životno ugroženi mladić je 21-godišnjak iz Podstrane i nalazi se u KBC Sestre Milosrdnice od nedjelje u 14 sati. Na promatranju je kako bi se vidjelo hoće li doći do oticanja mozga s obzirom na pretrpljene udarce. Drugi teže ozlijeđeni navijač je iz Sinja i ima slomljenu podlakticu.

Tijekom nedjelje u KBC Rebro primljena su dvojica mladića s ozljedama nastalima u tučnjavi, uglavnom na rukama i glavama, te su nakon medicinske obrade pušteni iz bolnice, kada ih je policija preuzela i prebacila na ispitivanje.

Uhićeni navijači masovno su privedeni na sud: čeka se kraj saslušanja kod županijskog suca, u pratnji su i njihovi odvjetnici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 14:31