StoryEditorOCM
Crna kronikaplamena zora

Muškarcu povezanom s krim miljeom na Čiovu zapaljena tri automobila, počinitelj je možda među onima kojima je dužan

Piše Vladimir Urukalo
7. listopada 2024. - 11:04

Splitski policajci Službe općeg kriminaliteta PU SD, uz potporu svojih kolega iz trogirske policije, aktivno istražuju paljevinu tri automobila koja su planula ovog vikenda u Okrugu Gornjem na Čiovu.

Kako doznajemo, namjerno su zapaljeni automobili marke Suzuki, Kia i Golf, a sveukupna njihova vrijednost procijenjena je na oko 10 tisuća eura pa je očito da se radi o vozilima starijeg godišta.

Sva tri vautomobila u vlasništvu su iste osobe koja je, doznajemo, vrlo dobro poznata policiji po svojim kriminalnim aktivnostima vezanima za drogu i druge oblike kaznenih djela. Obzirom na djelokrug i obim njegovog "posla", motiva koji bi nekog naveli da mu na ovakav način pošalje poruku ima mnogo, a mogućeg počinitelja policajci pokušavaju pronaći i među onima kojima je vlasnik navodno ostao dužan.

Kako je dosad utvrđeno policijskim očevidom, zasad nepoznati počinitelj došao je u nedjelju ujutro oko 6.30 ispred obiteljske kuće navedenog muškarca te je zapaljivom tekućinom polio parkirane automobile i zapalio ih, a potom je pobjegao. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 11:04