StoryEditor
Crna kronikaRazlog nevjerojatan

Muškarac tukao dječaka (13), urlao na njega i prijetio mu: ‘J***m ti mrtvu majku, ubit ću te i odrobijati!‘; Prestravljenog tinejdžera spasili prolaznici

Piše Kronika SD
11. svibnja 2022. - 10:24

Muškarac iz Zagreba osuđen je jer je fizički napao i ozlijedio 13-godišnjaka koji je bacio bicikl na njegovog malog sina. Incident se dogodio u srpnju prošle godine oko 19:40 u Dubečkoj ulici u Zagrebu, piše Danica.

U presudi stoji da je 13-godišnjak prvo bacio bicikl na maloljetnog sina 34-godišnjeg muškarca. Onda je otac prišao tinejdžeru i tražio da mu kaže svoju adresu kako bi razgovarao s njegovim roditeljima.

Tinejdžer mu nije htio dati adresu, što je muškarca naljutilo pa ga je zgrabio rukama oko vrata i zaprijetio mu. Muškarac je urlao i govorio mu: "J***m ti mrtvu majku, ubit ću te i odrobijati."

Potom je 13-godišnjaka zgrabio rukama za majicu i srušio na tlo te mu nakon toga pritisnuo leđa koljenom. Slučajni prolaznici su priskočili tinejdžeru u pomoć i primirili muškarca.

Tinejdžer je zadobio ozljede podlaktice, glave, koljena i mišića vrata. Muškarac je osuđen za kazneno djelo zlostavljanja djeteta i na kaznu uvjetnog zatvora od jedne godine.

Također, mora platiti i troškove kaznenog postupka u iznosu od 1000 kuna. Riječ je o nepravomoćnoj presudi, piše Danica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2022 13:15