StoryEditor
Crna kronikatragedija

Muškarac smrtno stradao u zapaljenom plovilu u creskom arhipelagu, u Lovranu izbio požar na parkiranom vozilu, policija povezuje slučajeve

Piše Hina
22. listopada 2020. - 22:49
Paun Paunović/ilustracija Cropix

U požaru plovila u creskom arhipelagu u četvrtak popodne je smrtno stradao muškarac, dok je u Lovranu izbio požar na parkiranom vozilu, a policija dovodi u vezu ova dva slučaja, izvijestila je večeras Policijska uprava primorsko-goranska.

 Dojavu o požaru plovila u creskom arhipelagu policija je zaprimila oko 17,30 sati.  U požaru je smrtno stradao muškarac za sada nepoznatog identiteta, a plovilo je potonulo, priopćeno je iz primorsko-goranske PU.

 Tijelo muškarca bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta umrle osobe.

 Oko 17 sati u Lovranu je došlo i do požara parkiranog osobnog vozila. Policija za sada ova dva događaja dovodi u vezu, ali će se uzroci požara te sve relevantne činjenice i  okolnosti utvrditi kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku, navodi se u priopćenju.

 Prema pisanju medija, u Lovranu je u neposrednoj blizini stambenih zgrada gorjela Mazda pick up, a u njoj se nalazio kanistar benzina i plinska boca. Zahvaljujući brzoj dojavi stanara i intervenciji vatrogasaca, požar je ugašen i otklonjena je opasnost za okolne zgrade. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 10:36