StoryEditorOCM
Crna kronikaDIGNUTA OPTUŽNICA

Muškarac pretukao poznanika zbog novca od kartanja. ‘Otvorio je gepek i iz njega izvadio metalnu cijev...‘

Piše KRONIKA SD
18. ožujka 2023. - 09:49

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv I.M. kojom ga tereti da je zbog novca od kartanja pretukao F.M., nakon što je iz gepeka automobila izvadio metalnu cijev kojom ga je više puta udario u tijelo, a sve se odigralo 24. maja 2021. godine, nakon boravka u kafiću u Dubravama kod Brčkog - piše Dnevni avaz.

U lokalu je bio oštećeni F.M., koji je na stol stavio oko 560 KM, pripremljenih za kartanje sa drugim gostima, navodi se između ostalog u optužnici.

Optuženi je iznenada prišao njegovom stolu i snjega uzeo 560 KM, vrativši F.M. samo deset KM. Nakon toga je nastupio verbalni sukob i fizičko naguravanje, navodi se u optužnici.

Dodaje se da je I.M. smatrao da je tim novcem namirio svoj novac koji mu je F.M. ranije, pri kartanju u njegovoj kući, tada na silu oduzeo, tvrdeći da ga je I.M varao na kartama.

- Kada je I.M. krenuo iz lokala prema svom automobilu, a F.M. nastavio inzistirati da mu vrati njegov novac, svjestan radnje koju preduzima i s namjerom da ga lako tjelesno ozlijedi, iz gepeka svoga vozila izvadio je metalnu cijev. Njom je više puta udario F.M. po tijelu, nanijevši mu tako laku tjelesnu povredu - navodi se u optužnici.

Radi se o nagnječenju i oguljenoj kože na lijevom ramenu i desnom koljenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 23:27