StoryEditor
Crna kronikaužas na otoku

Mladi Zagrepčanin pronađen na Visu s teškim ozljedama glave, u splitskoj bolnici se bori za život; Policija još uvijek ne zna što se dogodilo kobne večeri

Piše K. M. B.
23. listopada 2019. - 00:05

S teškim ozljedama u stanju inducirane kome na Jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Split nalazi se 30-godišnjak iz Zagreba koji je u subotu rano ujutro s po život opasnim ozljedama glave pronađen na rivi u Visu.

Kako saznajemo, 30-godišnjak je pronađen u subotu oko 6,50 sati na Šetalištu stara Issa s teškim ozljedama glave. Odveden je na Hitnu pomoć u Visu i nakon toga helikopterom u Split gdje je operiran. Trenutno je u stanju inducirane kome na JIL-u.

Nakon obavljenog niza razgovora policija ne zna što se dogodilo. Naime, nisu čuli ni za kakva zbivanja koja bi se mogla dovesti u vezu s ozljeđivanjem Zagrepčanina. Znaju da je večer prije bio s društvom na brodu s kojeg su otišli u ugostiteljski objekt. Nakon nekog vremena su se razišli te je u jutarnjim satima 30-godišnjak pronađen s teškim ozljedama. Na Visu je preko vikenda bilo dosta gostiju zbog regate.

Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti ozljeđivanja, ali su za sada prilično sigurni da se ne radi o kaznenom djelu. Vjerojatno u tome leži razlog zbog kojeg četiri dana taje činjenicu da je na javnom mjestu pronađena muška osoba koja je u komi zbog zadobivenih ozljeda. Možda se nakon objave u medijima javi netko tko će im pomoći u rješavanju slučaja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 14:47