StoryEditor
Crna kronikaUHIĆEN ZLOSTAVLJAČ

Mladi obiteljski nasilnik iz Trogira doveden u pritvorsku jedinicu: trudnu partnericu gurnuo niz stepenice, prijetio puškom njenoj majci

4. lipnja 2021. - 12:51

Mladi obiteljski nasilnik iz Trogira predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu u kojoj ima niz nedjela među kojima i bacanje niz stepenice trudne partnerice i prijetnja puškom njenoj majci. Nad 27-godišnjakom su proveli kriminalističko istraživanje inspektori PU splitsko-dalmatinske zbog sumnje da je od ožujka do svibnja 2021. godine u više navrata verbalno i fizički napadao svoju 21-godišnju trudnu nevjenčanu suprugu.

Nakon što je jednom prilikom gurnuo niz stepenice u hodniku zgrade 21-godišnjakinja se odselila. Od tada je 27-godišnjak svakodnevno pokušavao stupiti u neželjeni kontakt s njom putem telefona.

U istome periodu je pokušavao stupiti u neželjeni kontakt i s njenom 49-godišnjom majkom kojoj je i prijetio držeći pušku u ruci. Temeljem naloga suda izvršena je pretraga stanova koje koristi 27-godišnjak te su tom prilikom pronađene i oduzete tri puške i pištolj koje legalno posjeduje njegov 66-godišnji otac, dok je pronađena i oduzeta jedna zračna puška za koju nije imao važeći oružani list.

Sin je prijavljen zbog kaznenih djela nasilje u obitelji, teške tjelesina ozljede u pokušaju, tjelesna ozljeda i nametljivo ponašanje. Protiv oca će zbog sumnje u počinjenje prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građanima biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:50