StoryEditor
Crna kronikaBURNI PROVOD

Mladi Nijemci završili u pritvorskog nadzornika zbog tučnjave na Bačvicama: napali Švicarca koji je teško ozlijeđen, opirali se uhićenju

Piše K.M.B.
5. kolovoza 2021. - 11:53

Dvojica Nijemaca dovedena su pritvorskom nadzorniku zbog napada na 21-godišnjeg Švicarca koji je teško ozlijeđen u srijedu na splitskim Bačvicama. U srijedu oko 4 sata ujutro u uvali Bačvice policijski službenici su tijekom opserviranja područja uočili tučnjavu više stranih državljana, navodi se iz PU splitsko-dalmatinske.

Policajci su spriječili daljnji sukob te je u službene prostorije dovedeno pet osoba. Prilikom uhićenja su se četiri njemačka državljanina odupirala te je trebalo upotrijebiti sredstva prisile. U tučnjavi je 21-godišnji državljanin Švicarske zadobio teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su dva strana državljanina ostvarila obilježja kaznenog djela. Protiv 20-godišnjeg stranog državljanina podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, a protiv 19-godišnjaka zbog kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi.

Uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku.

item - id = 1117925
related id = 0 -> 1118366
related id = 1 -> 1117694
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 19:18