StoryEditorOCM
Crna kronikaMISTERIOZNI NESTANAK

Menadžer beogradskog kluba za ‘Slobodnu‘: ‘Pilo se, ali to je normalno. Dalmatince nitko nije dirao... Molimo Boga da je Matej živ i zdrav‘

Piše Vinko Paić
3. siječnja 2022. - 15:21

Misteriozni nestanak mladog Splićanina Mateja Periša još uvijek je obavijen velom tajne. Tijekom dana uspostavili smo kontakt s menadžerom kluba koji je tu večer kad je Matej nestao bio tamo.

‘Prvo da vam kažem kako mi je neizmjerno žao što je momak nestao i zaista se nadam da će sve biti u najboljem redu i da će se pronaći. Pričao sam s njegovim prijateljem i rekao mi je da je sve bilo u redu.

Bilo jest pića i pilo se, ali to je normalno… Njih stvarno nitko u klubu nije dirao i nije bilo nikakvog sukoba. Sigurnost im ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. Mateju je jakna ostala na garderobi i uzeli su mu je prijatelji. Inače, u naš klub često dolaze gosti iz Hrvatske i nikad nikakvih incidenata nismo imali. Molimo Boga da je živ i zdrav, kazao nam je menađer kluba ne želeći da mu spominjemo ime.

Klub Gotik je otvoren 2016. godine, a smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Otvoren je na mjestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali. No, onda je opet promijenio ime u Magacin... 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 12:17