StoryEditorOCM
Crna kronikaU restoranu

Masovna tučnjava na Brodarici: Dvojica u bolnici, dvojica u zatvoru

Piše Šibenski.hr
27. kolovoza 2024. - 10:22

Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i kaznenog djela prijetnje na štetu 24-godišnjaka i 22-godišnjaka te nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu 22-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je su osumnjičeni dana 23. kolovoza oko 00.20 sati unutar ugostiteljskog objekta u Brodarici, nakon kraćeg verbalnog sukoba između više mlađih muških osoba tjelesno napali oštećene na način da je 30-godišnjak zadao više udaraca nogama i rukama po tijelu oštećenih, kojom prilikom im je uputio ozbiljne prijetnje, dok je 28-godišnjak tjelesno napao 22-godišnjaka zadavši mu više udaraca zatvorenim dlanom u predjelu glave.

U Općoj bolnici u Šibeniku 22- godišnjaku i 24-godišnjaku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog istraživanja zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 18-godišnjak i 26-godišnjak su uz optužni prijedlog privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, dok su osumnjičeni 30-godišnjak i 28-godišnjak, dana 26. kolovoza, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 03:19