StoryEditorOCM
Crna kronika‘žao mi je‘

Marija je vrijeđala muža pa završila u pritvoru, zaiskrilo zbog čišćenja. Evo zbog kojih riječi je završila iza rešetaka

Piše Vijesti SD
21. ožujka 2024. - 08:56

Marija (26) je uhićena nakon što je u stanu počinila psihičko nasilje u obitelji prema izvanbračnom mužu (30). Prema presudi, ona je sredinom prosinca u 12.30 sati u stanu u Zagrebu u stanu počinila psihičko nasilje nad svojim izvanbračnim suprugom s kojim živi godinu i pol. “Vrijeđala ga je riječima “viš šta se sad desilo, je*i se, glupane”, te riječima “smeće si, idi u pi*ku materinu je*o ti bog mater, to sam ti rekla i kažem ti opet” i drugim pogrdnim riječima, piše Danica

Istodobno je iz kupaone uzela više sredstava za čišćenje i bacila ih na pod stana te jednu kantu za smeće, koju je bacila na pod, uslijed čega se razbila u više dijelova. To je kod supruga izazvalo osjećaj uznemirenosti i povrede dostojanstva”, navela je sutkinja.

Marija je dva dana provela u policijskom pritvoru, a intervenciju su zatražili susjedi iz zgrade koji su čuli da “u jednom stanu žena vrišti i zapomaže”.

Na sudu je sve priznala. Kaže da su se posvađali oko čišćenja i da je neprimjereno reagirala. Osuđena je i jer nije prijavila novo mjesto prebivališta u Zagrebu. Ona je, naime, iz Vrbovca.

“Žao mi je što je došlo do ovih prekršaja, a povremeno imamo kao i svaki par nesuglasica“, rekla je zaključno Marija koja dosad nikad nije bila osuđivana.

Proglašena je krivom i kažnjena sa 70 eura. Kako je dva dana provela u policijskoj ćeliji, ne mora ništa platiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:08