StoryEditorOCM
Crna kronikapune ruke

Maloljetnica i njezina pomagačica uhićene zbog krađe u trgovačkom centru, iznenađuje njihov plijen. Na istom mjestu ordinirao i mladić, ne zna se jesu li povezani

Piše Tomislav Kukec/JL
1. prosinca 2022. - 12:34

Nije naročita vijest kada tinejdžeri u dućanu ukradu čokoladu, pivo, ili poneki parfem, no ličko-senjska policija zabilježila je slučaj u kojem su maloljetnica i njena 20-godišnja pomagačica ukrale isključivo prehrambene proizvode, i to uglavnom smrznute, doznaje Jutarnji list.

Maloljetnica s područja Zalužnice i 20-godišnjakinja iz Perušića se sumnjiče da su u utorak, 29. studenog 2022. godine oko 18,45 sati u jednom trgovačkom centru u Gospiću otuđile više prehrambenih proizvoda u čemu su ih pokušale spriječiti djelatnice trgovačkog centra, ali u tome nisu uspjele, te su se osumnjičene s otuđenim predmetima udaljile u nepoznatom smjeru.

Prema fotografiji koju je objavila policija vidi se da se radi o smrznutim prehrambenim proizvodima, uglavnom rasječenoj piletini, kao i suhomesnatim proizvodima poput zimske kobasice i kulena.

Mnogo pohlepniji bio je 20-godišnjak s područja Brod Moravica koji je istog dana, u istom trgovačkom centru u 21 sat uspio ukrasti čak dva televizora.

Nadalje, policijski službenici sumnjiče 20-godišnjaka s područja Brod Moravica da je istoga dana, 29. studenog 2022. godine u 21 sat u istome trgovačkom centru u Gospiću otuđio dva televizora.

Djevojke i mladić, za koje nije još utvrđeno jesu li na neki način povezani, brzo su pronađeni i uhićeni, a oduzeti su im i ukradeni predmeti. Svi su predani pritvorskom nadzorniku.

Nakon samo par sati oni su uhićeni, te su od njih uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, obje djevo a kaznene prijave protiv njih podnesene su nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 08:56