StoryEditor
Crna kronika'neće dočekati jutro'

Krvava podjela imovine: snaha svekrvu zgrabila za kosu, vukla po stanu i udarala staklenim predmetima po glavi, nožem ozlijedila nepokretnog svekra!

Piše JL
10. svibnja 2019. - 16:50
policija

Podjela imovine unutar obitelji u Velom Lošinju unijela je razdor u obiteljsku zajednicu do te mjere da se na svoje roditelje okomio sin sa suprugom.

Nezadovoljstvo podjelom obiteljskog nasljeđa kulminiralo je zadnjeg dana travnja u 3 sata ujutro kada su 36-godišnjak i njegova pet godina mlađa partnerica brutalno izvrijeđali majku i slabo pokretnog oca, piše Jutarnji list.

Neprimjereni vokabular im očito nije bio dovoljna "lekcija" pa su na njegove roditelje i fizički nasrnuli. Prijetili su im smrću, da neće dočekati jutro, a u vrhuncu bijesa 31-godišnjakinja je svekrvu uhvatila za kosu i tako ju divljački vukla po stanu te pritom udarala staklenim predmetima po glavi da bi joj na kraju prijetila i kuhinjskim nožem. Tijekom tog naguravanja, čak je ozlijedila i nesretnog suprugova oca i nanijela mu, srećom lakše ozlijede.

Agonija po vremešni bračni par je prestala po dolasku policije na intervenciju koja je njihovog sina te snahu privela u postaju na kriminalističko istraživanje.

Rezime svega su kaznene prijave za prijetnje, nasilje u obitelji i nanošenje tjelesnih ozljeda radi čega su potom i ispitani u prostorijama riječkog Općinskog državnog odvjetništva koje je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijelo prijedlog da im se odredi istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 11:57