StoryEditor

Kistanje: u teškoj prometnoj nesreći poginuo 32-godišnjak, dvojica teško stradala

Piše PSD.
9. srpnja 2010. - 17:56

Predrag M., 32-godišnjak iz Knina, smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak u 11 sati dogodila na dijelu prometnice Kistanje-Đevrske na predjelu Lalića Draga, dok su dvije osobe u smrskanom VW-Ventu zadobile teške tjelsne ozljede.

Stradali Predrag bio je putnik na zadnjem sjedištu WV-Venta za čijim upravljačem je bio Neven K. (30) iz Knina za kojega je policija utvrdila stupanj alkoholiziranosti od 0,86 g/kg alkohola u krvi.

Do nesreće je došlo kada je vozač Venta vozeći se u pravcu Kistanja neprilagođenom brzinom naišao na lijevi oštri zavoj, pri čemu je u nastalom zanošenju i proklizavanju na suprotni kolnički trak u dužini od 50 metara izgubio kontrolu nad upravljačem.

Potom je Ventom uzletio uz suhozid i nakon nekoliko okretanja po obližnjoj livadi u dužini od 20 metara, totalno smrskani automobil zaustavio se na krovu, prije čega je smrtno stradali Predrag M. ispao iz vozila i preminuo na mjestu nesreće, dok je treći mladić, Mateo S. (25) također iz Knina, na mjestu suvozača zadobio teške ozljede.

Obojica teško ozlijeđenih prevezeni su u OB Knin, dok je nakon obavljenog policijskog očevida, te naloga suca istrage Iva Vukelje, tijelo stradalog mladića prevezeno na Odjel patologije radi obdukcije.

Napisao: Željko Huljev
Snimio: Nikša Stipaničev/CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. rujan 2020 07:06