StoryEditor
Crna kronikatrese, lupa, udara...

Kakva noć! Policija dobila dojavu da netko automobilom razbija izlog kafića, a potom i da se puca; Pogledajte kako su stvar riješili specijalci

Piše PSD
8. svibnja 2017. - 15:30
policija1.JPG

Policija u Novoj Gradiški ove subote imala je pune ruke posla. Naime,  prvo su u kasnim večernjim satima zaprimili dojavu o razbijanju inventara ugostiteljskog objekta  te oštećivanju izloga vozilom.

Nakon toga, iza ponoći zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Ulici Sv. Vida prema dvorištu obiteljske kuće, u kojoj je oštećen osobni automobil marke Smart, vlasništvo 41-godišnjaka.

Tom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se radi o 32-godišnjaku, kojeg su, u Ulici baruna Trenka u Novoj Gradiški, pronašli policijski službenici Specijalne jedinice policije Osijek.

Nakon pregovaranja i pozivanja megafonom da se predaju, 32-godišnjak i njegov 26-godišnji prijatelj pokušali su pobjeći na stražnji izlaz kuće, gdje su ih dočekala dva taktička tima specijalne policije te svladala uporabom tjelesne snage i uhitila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovih događaja.  

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 17:27