StoryEditor
Crna kronikakrvavi noćni napad

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Policija ga traži zbog pokušaja ubojstva 53-godišnjaka u Splitu, evo gdje se trebate javiti ako raspolažete bilo kakvom informacijom

27. lipnja 2019. - 14:19
Željko Melvan

Splitska policija, kako smo već objavili, raspolaže identitetom osobe za koju pretpostavljaju da je u srijedu u Splitu izbo 53-godišnjaka i za njom tragaju.

Radi se, doznali smo, o Željku Melvanu.

Policija i dalje traga za napadačem koji je u centru Splita nožem izbo 53-godišnjaka, ozlijeđeni muškarac je u bolnici i liječnici mu se bore za život

-  Zbog sumnje da je sinoć, 26. lipnja, u Sinjskoj ulici u Splitu počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, na štetu 53-godišnjaka, traga se za 38-godišnjim Željkom Melvanom, čiju fotografiju objavljujemo.

Molimo građane ukoliko su vidjeli ovu osobu ili raspolažu saznanjima gdje se nalazi, da o tome bez odgode obavijeste policiju pozivom na broj 192. - poručili su iz pollicije.

Izbodeni 53-godišnjak je, podsjetimo, operiran je u splitskoj bolnici i stanje mu je teško te je životno ugrožen. Kako doznajemo, zadobio je dvije ubodne rane: jednu u bedro, drugu u prsni koš.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 21:43