StoryEditor
Crna kronikai dalje ga traže

Je li na Kili napadnut brat Filipa Zavadlava? Evo što su nam rekli iz splitske policije

Piše Katarina Marić Banje
16. siječnja 2020. - 19:37
IlustracijaVladimir Dugandžić/HANZA MEDIA

Mlađeg brata Filipa Zavadlava od 15,30 sati u četvrtak pokušavaju naći splitski policajci, kada su dobili dojavu da je napadnut na splitskoj Kili u autobusu Javnog gradskog prometa.

- Ženska osoba nam je javila da je muška osoba napadnuta te smo odmah uputili patrolu na Kilu gdje se napad navodno dogodio - saznajemo od Ane Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

Dojavljeno je kako je mladić napadnut u autobusu, da ima ozljede glave i da je nakon toga ušao u taksi vozilo kojim se odvezao.

Policijski službenici su razgovarali s vozačem autobusa i s putnicima, ali nitko nije vidio ni čuo napad, ali ni osobu koja izgleda kao mlađi Zavadlav u autobus.

Policija je uspjela stupiti u kontakt s mladićem koji je kazao da su ga "neki napali", da mu ne treba liječnička pomoć, da je dobro.

Osim toga nije želio ništa više izjaviti.

Policija ga je pozvala da dođe u postaju što nije napravio do večeri. Zatim su ga tražili na više lokacija gdje imaju saznanja da se inače kreće i gdje im je dojavljeno da se nalazi. Nisu ga našli. Kako saznajemo, do 19,30 sati nije potražio liječničku pomoć na Hitnom prijemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 23:50