StoryEditor
Crna kronikaTRAŽI SE KRIVAC

Izgorjela pekara u Zmijavcima, očevidac požara snimio stravičan prizor. Policija utvrdila da je netko u blizini potpalio vatru

7. srpnja 2020. - 12:59

U Zmijavcima je u nedjelju navečer planula pekara dok je u njoj bilo desetak zaposlenika, ali na sreću nitko nije ozlijeđen. Očevid je utvrdio da se vatra proširila s otvorenog prostora u blizini objekta gdje je netko potpalio.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, u nedjelju oko19.15 sati je izbio požar na objektu u kojem je pekara i fast food, vlasništvo 42-godišnjaka. 

- Na teren su izašli pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Imotski te je vatra lokalizirana oko 20 sati, a ugašena u 20,30 sati. U objektu je u trenutku izbijanja požara bilo desetak djelatnika. Nitko nije ozlijeđene  te nitko nije zatražio liječničku pomoć - kazala nam je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Mještani su uznemireno gledali gusti crni dim koji se nadvio iznad požarišta.
- Izgorjela je cijela pekara, još se ne zna što je uzrokovalo požar - prepričao nam je naš čitatelj koji nam je poslao i video snimku.

Policija je tijekom ponedjeljka obavila očevid i otkrila uzrok požara. Utvrđeno je kako je požar izbio na otvorenom prostoru izvan pekare te se proširio na objekt.

Uzrok požara je otvoreni plamen ili žar što bi prevedeno u svakodnevni govor značilo da je vatru netko zapalio, namjerno ili iz nemara. U odnosu na događaj provest će se istraživanje da se pronađe odgovorna osoba.

item - id = 1030957
related id = 0 -> 1030012
related id = 1 -> 1018367
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2021 17:29