StoryEditor
Crna kronikaTRAGEDIJA NA CESTI

Istražuje se stravična nesreća: mještani su krivca vidjeli kako, nakon što je noć proveo po birtijama, u kobno jutro naručuje žesticu. Baka i unuk bolje bi prošli da su bili vezani

Piše PSD
17. siječnja 2022. - 11:04

Petogodišnji dječak koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je poginula njegova baka, medicinska sestra bjelovarske bolnice, koja je bila za volanom, dobro se oporavlja nakon liječenja u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, javlja Danica.

Nesreću je 6. siječnja kod Bjelovara, odnosno Narte, skrivio Hrvoje, 31-godišnjak koji je vozio s čak 2,72 promila alkohola u krvi. On je u istražnom zatvoru i prijeti mu do 15 godina zatvora.

Pijani vozač je oko 9.25 sati prešao na suprotnu stranu i izravno se sudario s automobilom kojim je upravljala 63-godišnjakinja, a u vozilu je bio i mališan. Nesretna žena na mjestu je preminula, a dječak je hitno bio prevezen u Zagreb. Pijani vozač lakše je ozlijeđen.

Kako neslužbeno doznaje Danica, vozačica u trenutku nesreće nije bila vezana, a dječak nije bio u dječjoj sjedalici. Službenik iz MUP-a rekao je da posljedice nesreće ne bi bile toliko strašne da su baka i unuče bili propisno vezani.

Petogodišnjak je zadobio teške ozljede glave, prijelom noge, natučenja grudnoga koša i unutarnjih organa.​

Mještani su rekli da je Hrvoje noć prije šetao po birtijama i pio, a i kobnog jutra je viđen kako pije žesticu u lokalu, Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 12:26